Om Bern Film ApS

Bern Film er et veletableret produktionsselskab, som gennem mere end 17 år har leveret film og tv til en lang række danske og internationale virksomheder, bureauer og broadcastere.
Vores mission er at bruge kreative idéer og et effektivt produktionsapparat til at skabe positiv opmærksomhed for vores kunder.


Omdrejningspunktet for os er de gode og nære kunderelationer, som vi med mange virksomheder har bygget op gennem flere års samarbejde og sparring. Vi sætter os grundigt ind i vores kunders virksomheder – og i den kultur og forretningsmodel, de er rundet af. Det sætter os i stand til at levere præcis det udtryk, virksomheden efterspørger – og til at skabe et forløb og en udvikling i virksomhedens visuelle udtryk over for både kunder, investorer og medarbejdere.Vi løfter opgaver inden for både reklame, præsentations-, undervisnings-, dokumentar-, animations- og fiktionsfilm samt tv-programmer.
Alle produktioner bliver til i et tæt samspil mellem os og kunden. Og hos Bern Film kan du være sikker på, at aftaler og budgetter bliver holdt – uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.


Bern Film ledes af producer og producent Mikkel Bern, der har mere end 19 års erfaring med film- og tv-produktion. Sammen med vores fastansatte team og en lang række kompetente underleverandører inden for research, script, animation, kamera, belysning, sounddesign, speak og instruktion kan vi udvikle produktioner inden for ganske korte tidsrammer.

-----
Bern Film are offshore certificated:
(Inhouse Video Photographer (DoP), Journalist and Producer)

• BOSIET - (Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training including EBS)
• IMST - (International Minimum Industry Safety Training)
• H2S Danish Basic Course
• Compressed Air Emergency Breathing System Initial Deployment Training